Classic Car Show

Ta steget inn i 2020-tallet

Vi som elsker klassiske biler er fullstendig klar over at det kommer en tid da bilene våre ikke lenger skal få kjøre med fossilt drivstoff som bensin og diesel. Når den dagen kommer, blir tanken tom. Våre elskede veteranbiler vil da stå overfor to forskjellige valg.

  1. Bli en gjenstand på et museum
  2. Satt i en garasje skjult og glemt

Å konvertere dem til elbil er ikke et alternativ for det vil drepe sjarmen til bilene. Men bare fordi du elsker klassiske biler, trenger du ikke å hate moderne løsninger. Og en moderne løsning er elbilen (som riktignok ble oppfunnet av Studebaker for mange år siden, men som først nå har kraften de trenger for å fungere godt.)

Elbilen trenger strøm

Det er som det med en elbil. At den trenger strøm i stedet for bensin eller diesel. Elbiler har et batteri som må lades og til dette kreves elbillader. Det fungerer å koble bilen rett inn i en standard stikkontakt i veggen, men det er ikke optimalt. Med en ekte elbillader får du rett kraft, til rett tid. En vanlig kontakt leverer strøm hele tiden med samme kraft. En elbillader sørger for vedlikeholdslading ved behov. det beste av alt er at du kan stille inn ladetiden for å finne lavkostnadstidene bedre. Vi skal på utstillinger med klassiske biler også i fremtiden. Men vi kommer dit med elbilen vår!

Ta det med ro på veiene så vi kan se hverandre, ha en fantastisk sommer ellers og ikke glem å sjekke ut alle showene med klassiske biler.

17 Mar 2022